Νηστίσιμη κρεμούλα με σιμιγδάλι

 


Νηστίσιμη κρεμούλα με σιμιγδάλι

Συνταγή

1 λίτρο νερό

1 1/2 φλιτζάνι του καφέ (ελληνικού) ζάχαρη

1 φλιτζάνι του καφέ (ελληνικού) σιμιγδάλι ψιλό

1φλουδα λεμόνι ή πορτοκάλι

1 βανίλια


Σε μια κατσαρόλα αφήνουμε το νερό να βράσει μαζί με τη ζάχαρη και τη φλούδα λεμονιού. 

Αφού βράσει προσθέτουμε τη βανίλια και σιγά σιγά το σιμιγδάλι.

Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μείγμα. 

Πασπαλίσουμε με κανέλα. 

Καλή επιτυχία! 


Συνταγή Ζωή Κοντόγιαννου

Comments

Popular posts from this blog

Αφιέρωμα στη Φλώρα Κρητικού

Νικόλας Οίκουτας: Μετά από ένα άσχημο τροχαίο δυστύχημα, φοιτητής ιατρικής.

Παρασκευή Γιακουμάκη. Στην Στράτα του Προφήτη Ηλία.